Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Termék összehasonlító

Blog

2016-11-15 08:30:33
Szén-monoxidtól félni?! Ne tegye!

Minden évben, eljön az az időszak, amikor is beindul a fűtésszezon, felvesszük a télikabátot, és a téllel együtt megjelenik a szén-monoxidtól félelem is. Rémhírek keringenek, a sajtóban,a tévében, rosszabb esetben, akár a közvetlen környezetünkben is. Felüti a fejét a szén-monoxid mérgezések gyanúja. Ne vesztegessük az időnket, arra,hogy félünk tőle.Tegyünk lépéseket, vásároljunk egy szerkezet, hogy megvédhessük magunkat és szeretteinket! Tudja magát, és családját is biztonságban! Néhány hasznos infó, aki még vásárlás előtt, avagy vásárlás után van. Lássuk! 

2016-10-21 11:53:54
Olcsón különlegeset - A raklap

Biztos vagyok benne,hogy rengetegen ismerik, a raklapot.Legfőbb tulajdonsága, hogy megkönnyíti a nehéz, súlyos rakományok szállítását. Egy raklapra rápakolva , és azt összefogva, sokkal gördülékenyebben tudjuk szállítani, az akár több száz kilós árutömeget is. Ez az alap , a talán legismertebb tulajdonsága, amit most kicsit átgondoltunk. Mire jó még, egy jó öreg raklap.... ?!

                                                                

2016-09-19 13:00:10
A Tudatos Online Vásárló 5 pontja!

Online világ ide vagy oda, valaki szeret online vásárolni, valaki soha nem vásárolna. Ki - ki pro-kontra érvekkel a döntése melett . Persze nagyon jó ,ha nincs időnk elmenni megnézni,  egy - egy terméket,akkor még este ,a laptop előtt tudunk kutakodni az interneten.De a böngészésen kívül, néha nem árt tudni ,hogy mit is rendelünk, és rendelés után mit várhatunk.  Hát Lássuk!

2016-09-05 16:29:40
Pajtaesküvő-Vérbeli Country Esküvő!

Lassan már kifele megyünk a nyárból, így szeptember elejével. De még így is rengetegen tartják az esküvőjüket, a nyári szezon elmúltával. Amiért szerettem volna erről írni, az az ,hogy személyesen voltam ,egy esküvőn a közelmúltban, ahol olyan gyönyörűen volt feldíszítve, a legapróbb részletegig,szuperül megszervezve,hogy úgy döntöttem megírom ezt. Hátha másokat is, megihlett a hely varázsa, és díszlete, egy esküvő szervezés alkalmával. 

2016-07-06 12:22:47
Összekössük? - Összekötjük!

A WAGO, már 1951-es alapítása óta áttörő az innovatív csatlakozás terén és még abban az évben megszületett a csavar nélküli bekötés ötlete. Ma már a rugós csatlakozástechnika szakértője és vezető szerepet játszik az automatizálás területén is. Magyarországon 1992-ben jelent meg, és azóta is sikeresen működik. 

2016-06-02 15:20:11
Felfüggesztve!!

Biztosan ismerős a szituáció. Szinte mindennapos történet. Épp most vennél lámpát a konyhádba,de  félsz ,nehogy túl sötét-túl kicsi, -túl nagy legyen.Hiszen a lakás lelke a konyha, ott zajlanak a nagy családi ebédek, ott tanul a gyerek, ott főzünk nagyokat, egyszóval, sok időt töltünk abban a helyiségben, így számít, milyen a világítás milyensége. 

2016-04-20 15:36:31
Hogyan teremts varázslatos hangulatot a kertedben?!

Hogyan válaszd ki a szolár lámpát a kertedbe?

Ha választani kellene, pénzt költenél-e, vagy ingyen magad csinálnád meg a kerti világításod,Te melyiket választanád? Dillemma kiválasztani, így a jó idő közeledtével. Vagy elektromosan legyen-e szerelve,vagy szolár lámpákat rakjunk-e , a be kertünkbe-teraszunkra. Az időről,anyagi vonzatáról (szerelő,lámpatest stb.) nem is beszélve.

Ha mégis az utóbbi mellett döntenél, energiát, áramszámlát,takarítanál meg, hiszen a szolár lámpák a nap energiájával feltöltekezve, fognak hozzá működésükhöz, és a nap végezetével, hívják fel figyelmünket, szolidan világítva létezésünkről.

2016-03-31 10:33:20
Miért Minket?

Hogyan hozhatunk jó döntést, ha online szeretnék egy olyan terméket vásárolni,mikor sok a bizonytalanság a áruház, a termék felől?! Jó kérdés ugye? Sokan vagyunk bizalmatlanok a webes vásárlás felől, ez azt hiszem ez egy  természetes dolog.Nos szeretnénk Benneteket kicsit megnyugtatni az időközben felmerülő kérdések, bizonytalanságok felől. Ebben a kisvideóban, mindent megtudhatsz Rólunk, a cégről, a filózófiánkról, és arról ,hogyan dolgozunk: 

Mi azért ,hogy Te elégedett legyél a vásárlással. :) 

2016-03-25 11:53:08
Asfora, a Modern Életérzés

A Schneider Electric 2015 májusában dobta piacra, a nagysikerű Anya kapcsolócsalád után a modern vonalvezetést mutató Asfora kapcsolócsaládját. Miben más? Az Anya szerelvény klasszikus vonalai után, az Asfora egy modernebb vonalvezetést kapott, hiszen egy modern világba - modern kapcsoló dukál.

2016-03-21 17:00:50
Szépek, Dekoratívak, és még világítanak is, ezek az Edison Izzók

 

Thomas Edison , a villanykörte feltalálója .Nem is kell mondanom, mindenki ismeri a jó öreg, "normál izzót", de mint ahogy telik az idő, és egyre fejletteb a technológia, így nem csoda, ha az Edison izzókról nem a normál izzó jut rögtön az eszünkbe eszünkbe. Helyette a kávéházak, street bisztrók, éttermek (dísz)világítása. Ezek a kis szépségek , nélkülözhetelen kellékei a kirakodásoknak, az esküvőknek, a kerti buliknak.