Termékek Menü
0

Termék összehasonlító

Legrand Valena Allure kapcsolócsaládd

A Valena Allure design ikonikus kialakítást jelenít meg: újdonságot képvisel mind a megjelenés, mind a forma területén. Kifinomult vonalai elcsábítják a felhasználót és modernitással ruházzák fel a terméket. A lekerekített formák egyediségét nem csupán a klasszikus és modern színek emelik ki, hanem az elegáns és sokrétű anyaghasználat is. Az Allure termékek esetében a billentyűket 7 színben, a kereteket 22 színben kínáljuk otthonok, középületek (szállodák, irodák, rendezvény teremek, múzeumok stb.) stílusossá és egyedivé tételéhez.

150 funkciót teszi lehetővé a mai kor támasztotta igények megvalósítását legyen szó energiatakarékos megoldásokról, USB töltőaljzatokról, fényerőszabályzókról, rádiós redőnyvezérlésről, multimédiás megoldásokról, hotelszoba menedzsmentről a „hagyományos funkciók” mellett, illetve lehetőség van a MyHome elemekkel az intelligens otthonok kialakítására is, mely a beépített funkciók teljes körű távoli vagy helyi felügyeletét, ellenőrzését teszi lehetővé. Széles választék új kivitelezésekhez és felújításokhoz.

Az In'Matic IP2X mechanizmussal ellátott, így szerelés során az érintkezők nem érhetők el szabad kézzel. A nagyobb vezeték kioldó gomboknak köszönhetően gyorsan, és egyszerűen oldhatók ki a vezetékek. A fém süllyesztőperem műanyag borítással ellátott, így nagyobb biztonságot nyújt szerelés közben. A mérési pontoknak hála, biztonságos marad a hozzáférés a süllyesztődobozba történő behelyezés után is (dugaljaknál, kapcsolóknál). A LED technikának hála, energiatakarékos, megbízható, és hosszú élettartamú megoldást kínál fényjelzős funkciók kialakítására. Védőburkolata biztosítja a por, festék, és karcolás elleni védelemet a kivitelezés minden szakaszában. Duplafejű rögzítőkörmökkel, és színkódos rugós sorkapcsokkal ellátott.

Rendezés: