Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Termék összehasonlító

Hírek

2017-07-07 16:33:16

Már egy ideje tart, a közvilágítások, illetve lakossági világítástechnika korszerűsítése , természetesen a LED  technológia javára. Nem kérdés,hogy energia hatékonysága a LED izzónak szembe megy, a régi hagyományos izzókkal, kompakt csövekkel,vagy közterület esetén, a fémhalogén izzók megtérülésével. Nyilvánvalóan , egy lakosságba való használathoz, is akadnak tényezők amiket számításba veszünk mielőtt vásárolunk. Táblázatra, fény visszaadási számolásokra ,is sor kerül, hogy valóban, a megfelelő fényerőt biztosítsunk otthonunkba. De mi a helyzet a közterületekkel , külterületről a LED utcai-street lámpatestek kiválasztása során? 

2017-06-28 15:46:19

A diszkrét stílus

Az egyszerű vonalvezetésű, megnyerő dizájnnal készült termékcsalád az alapfunkció, és a komforthoz szükséges funkciók széles választékát kínálja otthonában. A termékek az EN és IEC szabványok előírásainak eleget tesznek, továbbá a szakemberek, valamint a végfelhasználók elvárásainak megfelelnek. A 8 mm-es, letisztult formavilágú, több színkombinációban szerelhető termékek ízlésesen illeszkednek a belső terekhez.

2017-06-06 15:54:37

Elmark-LECCE 

A Te Otthonod,hát kombináld úgy szerelvénycsaládod, ahogy Te szeretnéd. Csak a képzeted, szabhat határt a megvalósításnak!  Az ELMARK  LECCE  sorozata széles skáláját kínálja, a különböző színű és otthoni megoldásoknak. A szép design ,és az egyszerű kivitel,kéz a kézben jár. Egy igazi öröm lesz , a LECCE kapcsolócsaláddal díszíteni szobáját, otthonát. A sorozat hozzájárul,hogy akár minden szoba más - más színű legyen ,a LECCE sorozat lehetőséget biztosít, hogy kiválassza a megfelelő  kapcsoló panelt a különböző funkciókkal, színekkel. 

2016-11-15 08:30:33

Minden évben, eljön az az időszak, amikor is beindul a fűtésszezon, felvesszük a télikabátot, és a téllel együtt megjelenik a szén-monoxidtól félelem is. Rémhírek keringenek, a sajtóban,a tévében, rosszabb esetben, akár a közvetlen környezetünkben is. Felüti a fejét a szén-monoxid mérgezések gyanúja. Ne vesztegessük az időnket, arra,hogy félünk tőle.Tegyünk lépéseket, vásároljunk egy szerkezet, hogy megvédhessük magunkat és szeretteinket! Tudja magát, és családját is biztonságban! Néhány hasznos infó, aki még vásárlás előtt, avagy vásárlás után van. Lássuk! 

2016-10-21 11:53:54

Biztos vagyok benne,hogy rengetegen ismerik, a raklapot.Legfőbb tulajdonsága, hogy megkönnyíti a nehéz, súlyos rakományok szállítását. Egy raklapra rápakolva , és azt összefogva, sokkal gördülékenyebben tudjuk szállítani, az akár több száz kilós árutömeget is. Ez az alap , a talán legismertebb tulajdonsága, amit most kicsit átgondoltunk. Mire jó még, egy jó öreg raklap.... ?!

                                                                

2016-09-19 13:00:10

Online világ ide vagy oda, valaki szeret online vásárolni, valaki soha nem vásárolna. Ki - ki pro-kontra érvekkel a döntése melett . Persze nagyon jó ,ha nincs időnk elmenni megnézni,  egy - egy terméket,akkor még este ,a laptop előtt tudunk kutakodni az interneten.De a böngészésen kívül, néha nem árt tudni ,hogy mit is rendelünk, és rendelés után mit várhatunk.  Hát Lássuk!

2016-09-05 16:29:40

Lassan már kifele megyünk a nyárból, így szeptember elejével. De még így is rengetegen tartják az esküvőjüket, a nyári szezon elmúltával. Amiért szerettem volna erről írni, az az ,hogy személyesen voltam ,egy esküvőn a közelmúltban, ahol olyan gyönyörűen volt feldíszítve, a legapróbb részletegig,szuperül megszervezve,hogy úgy döntöttem megírom ezt. Hátha másokat is, megihlett a hely varázsa, és díszlete, egy esküvő szervezés alkalmával. 

2016-08-18 17:15:57
Mint már megszokhatáttok mindig újabb és újabb termékekkel rukkolunk elő, ez most sincs máskép. Most a kicsinek és a sulikezdőkre gondoltunk. Bővebben a cikkben. 
2016-07-06 12:22:47

A WAGO, már 1951-es alapítása óta áttörő az innovatív csatlakozás terén és még abban az évben megszületett a csavar nélküli bekötés ötlete. Ma már a rugós csatlakozástechnika szakértője és vezető szerepet játszik az automatizálás területén is. Magyarországon 1992-ben jelent meg, és azóta is sikeresen működik. 

2016-06-02 15:20:11

Biztosan ismerős a szituáció. Szinte mindennapos történet. Épp most vennél lámpát a konyhádba,de  félsz ,nehogy túl sötét-túl kicsi, -túl nagy legyen.Hiszen a lakás lelke a konyha, ott zajlanak a nagy családi ebédek, ott tanul a gyerek, ott főzünk nagyokat, egyszóval, sok időt töltünk abban a helyiségben, így számít, milyen a világítás milyensége.